*Nettavisen* Sport.

- IFK Göteborg har tilbudt kontrakt til Forren

Trondheim 20191027. Moldes Vegard Forren deppa etter tap for Rosenborg i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal Stadion .

Vegard Forren skal ha fått tilbud fra ny klubb. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Den tidligere Molde-spilleren kan være på vei til ny klubb.

03.06.20 18:10

Ifølge den svenske avisen Expressen har IFK Göteborg kommet med et tilbud til Vegard Forren.

Ifølge den svenske avisen skal Forren svare på tilbudet innen slutten av uken.

- Jeg har et tilbud liggende, men hvilken klubb eller liga det er snakk om er ikke det riktige tidspunktet å gå ut med akkurat nå. Jeg har et tilbud jeg vurderer. Jeg skal ta en god prat med familien i kveld, sier Forren til Nettavisen.

- Kan du avkrefte at du har fått et tilbud fra IFK Göteborg?

- Det har jeg ingen kommentar til. Om det er å avkrefte eller å bekrefte må du selv ta en vurdering på. Det er ett tilbud som er veldig lokkende, fortsetter Forren.

Les også: Vegard Forren innrømmer gamblingproblemer: Tok penger fra lagets botkasse

Forren er klar på at det blir en totalvurdering sammen med familien.

- Først og fremst er det det sportslige det neste halvåret som gjelder for meg og få en mulighet til å vise hva jeg kan ute på banen. Jeg må prate mest med beina nå og levere det neste halvåret og vise at jeg har mange år igjen, sier Forren.

Nettavisen har vært i kontakt med Forrens agent Sverre Mauseth. Han ønsker ikke å gi noen kommentarer til opplysningene.

Den svenske klubben skal være på jakt etter ny midtstopper.

Forren og Molde ble i forrige uke enige om å avslutte arbeidsforholdet etter at 32-åringen sto frem med gamblingproblemer. Han skal også ha stjålet penger fra spillernes egen botkasse.

- Jeg har alltid hatt noen problemer. Jeg har på en måte aldri vært i et uføre, men tjent gode penger. Det har liksom alltid ordnet seg. Det har vært en utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sa Forren etter at nyheten ble offentlig.

Forren forlenget så sent som i 2019 sin nåværende kontrakt med Molde ut 2021.

Midtstopperen er den spilleren i Molde som har flest kamper for klubben. Hele 286 eliteseriekamper har det så langt blitt siden han kom til klubben i 2007.

Han har vært i klubben hele proffkarrieren med unntak av to korte opphold i Southampton og Brighton.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.