RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke avskrekkende avstand

Sist oppdatert:
Langrennstrener Krister Sørgaard var sånn passelig fornøyd den norske innsatsen i fristilsløpet i Kuusamo.

Det var to nordmenn inne blant de ti beste, der Tore Ruud Hofstad ble nummer ni og Ole Einar Bjørndalen nummer ti.

- Jeg er sånn skapelig, men ikke helt fornøyd. Det er ikke så avskrekkende langt opp til pallen, men vi mangler det siste avgjørende i dag for å ta steget helt opp. Jeg ville vært mer bekymra hvis gutta hadde sagt at de hadde gått et kjempeløp, sier Sørgaard til TV 2 Nettavisen.

Typisk
Ruud Hofstad hadde 17 sekunder opp til Giorgio di Centas tredjeplass, etter å ha tapt noen sekunder mot slutten av løpet.

- Det er veldig typisk å miste litt mot slutten når man ikke er helt i slag. Det er ingen tvil om at alt styret omkring blodprøvene forrige helg, og at Tore måtte reise hjem fra Gällivare påvirket ham mer enn han ville innrømme selv.

- Han var veldig lettet i går da han tok blodprøve foran dagens løp, forteller Sørgaard videre.

Skiskytterne
Tore Ruud Hofstad passerte ikke helsetesten i forkant av løpet i Nord-Sverige forrige helg, og fikk ikke starte. Han hadde 0,2 for høye blodverdier da.

Det var ventet at skiskytterne Ole Einar Bjørndalen, Frode Andresen og Lars Berger skulle hevde seg i toppen. Men Berger droppet rennet på grunn av sykdom, og verken Bjørndalen eller Andresen hadde noen stor dag.

Fikk svar
- Vi hadde jo at det var flere som hadde gjort det bedre. Men vi fikk jo et svar på hvor vi står i dag. Vi skal også huske at nummer en og tre fra skøyterennet på Beitostølen, Lars Berger og Frode Estil, ikke var med.

- Nå får vi bare se framover til neste løp. Det er ikke avskrekkende dette. Det er ikke så langt oppover i tidsdifferanser. Litt mer på hugget så hadde vi hatt en fjerde-, femte-, sjetteplass, avslutter Krister Sørgaard overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere