RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke avskriv Rosenborg

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Schalkes trener tror Rosenborg fortsatt kan gå videre i Mesterligaen.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-SCHALKE 04 0-2:

- Rosenborg kan utmerket godt vinne kamper i denne gruppen, og jeg vil på ingen måte avskrive nordmennenes muligheter til å gå videre i Mesterligaen, sier Mirko Slomka.

Det er ingen tvil om at Schalke-treneren er en høflig mann. For til tross for at vertskapet ikke hadde et eneste skudd på mål i løpet av 90 minutter, prøver han å holde motet oppe i trønderne.

- Rosenborg viste at de er sterke på kontringer. Det er jevnt i gruppen, og lykkes de bedre med overgangene enn mot oss, kan det utmerket godt bli poeng i de neste kampene. Ingen lag kan avskrives etter to kamper, sier Slomka, som naturligvis er svært godt fornøyd med sin egen poengfangst i Trondheim.

Her er tabellen i gruppe B

- Vi måtte vinne mot Rosenborg for å henge med i kampen om avansement. Guttene gjorde jobben, til tider på en glitrende måte, noe vi selvfølgelig er glade for. Målet var å holde tett bakover og sikre seieren gjennom kontringsmål. Taktikken lyktes hundre prosent, noe samtlige spillere skal ha honnør for.

Det eneste skåret i den tyske gleden onsdag kveld var at Chelsea tok full pott mot Valencia.

- Vi håpet på spansk seier, men vi kan ikke få i både pose og sekk. Vi skal møte engelskmennene to ganger og har til hensikt å ta godt med poeng mot dem. Nå som jobben er gjort i Norge, er det på mange måter opp til oss selv om vi skal gå videre fra gruppespillet eller ikke, sier Slomka.

Hva tror du? Har Rosenborg noen mulighet til å avansere fra gruppe B? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere