RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke best for alltid

Sist oppdatert:
ASCHEHOUGVILLAEN (TV 2 Nettavisen): Mika Kojonkoski mener det er umulig for Norge å være på toppen av internasjonal hoppsport for all framtid.

- Livet vil alltid gå i naturlige bølger. Sånn er det med hoppsporten også. For Norges del er det naturligvis helt umulig å være best for alltid. Det første blir nå å gjøre de rette tingene de to neste årene.

- Etter de to siste årenes suksess er det ikke så lett å jobbe med den samme hungeren og være like mye på hugget som før for hopperne. Derfor fokuserer vi veldig nøye på detaljene som har skapt grunnlaget for framgangen. Og det gjør vi hver dag, sier Kojonkoski til TV 2 Nettavisen.

Han retter fokuset i første rekke på VM i Oberstdorf i vinter, og OL i Torino neste år. Han er heller ikke redd for etterveksten i norsk hoppsport, etter at han gir seg som landslagstrener.

- Daniel Forfang har allerede kommet opp fra B-laget, og vist at han holder mål i internasjonale konkurranser. Det betyr at B-laget fungerer etter de intensjonene vi har jobbet etter. Det lover veldig bra for systemet.

- For Daniel Forfang er det ingen store hindre i veien i fortsettelsen, sier Mika til TV 2 Nettavisen.

Forfang slo igjennom i sommerens plastsesong, og kan blir den store kometen i vinterens sesong på snø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere