*Nettavisen* Sport.

- Ikke bitter på Brann

Foto: Bjørn Erik Larsen / SCANPIX

Tor Thodesen forlot Brann under kontroversielle omstendigheter. I kveld kan hans Norheimsund sende rødtrøyene ut av cupen. Men selv føler han ingen bitterhet overfor Brann.

26.05.04 12:38

Tor Thodesen takket nei til å inngå i en trenerduo med Mons Ivar Mjelde da Teitur Thordarson forsvant fra Brann foran forrige sesong.

Følg kveldens cuprunde på TV 2 Nettavisen

- Bra at jeg forsvant
Han uttalte seg i krasse ordelag etter at Mjelde fikk hovedansvaret og ville ikke fortsette sammen med dagens branntrener.

- Det hadde vært helt greit for meg å fortsette dersom det kom en engelskmann, Benny Lennartsson eller en annen av dem som var nevnt. Men da opprøret kom innenfra, både Per-Ove Ludvigsen og Mons Ivar Mjelde hadde vært negative til det vi hadde gjort, så hadde det blitt som å si at det vi hadde gjort de tre siste årene bare hadde vært dritt. Jeg tror det var bra for Brann at jeg forsvant helt. Jeg tror ikke det hadde vært en god konstellasjon, sier han til TV 2 Nettavisen.

I kveld står han som trener for Norheimsund mot Brann i cupen, men han er ikke revansjesugen overfor bergensklubben.

- Hadde jeg fått sparken eller følt meg dolket i ryggen så hadde jeg kanskje det, men det gjorde jeg ikke. Jeg føler ingen bitterhet overfor Brann, sier han.

Unner Brann cupfinale
Og selv om hans egne gutter i kveld skal møte Brann, er det ikke noe annet lag han heller vil se løpe ut på Ullevaal i cupfinalen enn rødtrøyene.

- Jeg unner Brann og bergenserne en tur til Ullevaal. Jeg vet hvor mye det betyr for dem. Vi klarte det aldri i de årene jeg var der. Men da må de først være på dekk og slå Norheimsund, sier Thodesen.

Alt ligger til rette for en festkveld i Norheimsund. Hele kommunen står på hodet før Raymond Kvisvik & co kommer på besøk. Med sol fra skyfri himmel blir det garantert folkefest.

- Folk fabler om over 3000 tilskuere, på et sted hvor det bor 2200 mennesker i sentrum og 6000 totalt i kommunen. Det er helt vilt hvis det kommer flere tilskuere enn det er innbyggere i selve Norheimsund, ler han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag