RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke bruk Iversen

Sist oppdatert:
Steffen Iversen vil spille fra start mot Hellas, men ingen av landslagsekspertene er enige med RBK-spissen. Hva mener du?

- Jeg er i knallform og vil spille fra start (mot Hellas), Åge, sa Iversen etter 2-1-seieren mot Lyn søndag kveld.

Men verken TV 2-ekspert Jahn Ivar Mini Jakobsen, TV 3-ekspert Vidar Davidsen eller NRKs Karl-Petter Løken ønsker RBK-spissen fra start - så lenge John Carew blir friskmeldt.

- Bør ikke spille
- Jeg tror ikke han får spille, og mener heller ikke at han bør spille, sier Mini Jakobsen til Nettavisen.

- Hvis han skulle spille, så burde det i så fall blitt sammen med John Carew, legger han til.

Og forklarer:

- Mest sannsynlig blir det Hellas som har ballen mest, og da trenger vi noen som kan true bakrom. Derfor trenger vi Carews fart. Jeg mener heller at vurderingen måtte blitt om Solskjær skulle startet. Det er vel opplest og vedtatt at han gjør det, det er noe magisk over navnet hans, men han er vel ikke akkurat så mye bedre enn Steffen. Jo, han har kliniske avslutteregenskaper, men i den formen Steffen er, er ikke han så veldig dårlig på det heller, sier Mini.

Skulle Carew ikke bli spilleklar mener Mini at Daniel Braaten også bør vurderes - ettersom han har stor fart og evnen til å gjøre ting på egen hånd.

- Ole Gunnar kan også true bakrom
- Åge ser nok an John Carew på de første treningene, ettersom han vel er et klart førstevalg. Selv om Steffen er i glimrende form. John har ikke spilt seg ut, og Norge trenger kvalitetene hans i en kamå hvor vi trolig blir trykket bakpå, sier Davidsen.

- Men skulle Åge være i den minste tvil, så vil Steffen være et veldig bra alternativ. Jeg tror da at Ole Gunnar kan bli den som truer bakrommet. Det viste han blant annet borte mot Ungarn. Han har kanskje ikke den største farta, men han har klokskapen og timing, legger han til.

Karl-Petter Løken er enig med sine medeksperter.

- Norge trenger noen i Hellas som kan gjøre ting på egen hånd. Det kan John, mens Steffen ikke har den spisskompetansen - selv om han er i knallbra slag, sier Løken.

Blir Carew frisk gir Norges lag seg bortimot automatisk mot Hellas.

Si din mening om spissuttaket eller resten av laguttaket i kommentar-feltet under.

Norge (trolig lag): Myhre - Rambekk, Hangeland, Hagen, Riise - Strømstad, Andresen, Hæstad, Gamst Pedersen - Solskjær, Carew

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere