RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke bud på Liverpool

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Kenny Huang avviser påstandene i engelsk presse.

Liverpool-fansen våknet mandag fra dvalen, mens engelske tabloidaviser gasset seg med ordspill av typen «You’ll never wok alone».

Litt for tidlig, kan det nå synes.

Kineseren Kenny Huang skulle nemlig ha kommet inn med et saftig bud som betydde at storlaget snart kunne være gjeldsfrie OG i stand til å sette opp et nytt stadion. Det stemmer ikke, mangemilliardæren benekter nemlig at han har kommet med noe Liverpool-bud.

- Hr Huang ønsker å understreke at han har vist interesse for å investere i Liverpool FC, men han har ikke lagt inn noe formelt bud, heter det i en uttalelse på hans vegne ifølge Reuters.

- Der har vært en rekke spekulasjoner og kommentarer fra mange forskjellige mennesker, hvorav mange ikke kjenner til faktaene i saken. Hvis uttalelsen ikke kommer fra Hr Huang eller noen av hans representanter foreslår vi at slike kommentarer tillegges liten vekt, heter det i presseuttalelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere