RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke døm dem nå

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Andy Carroll og Luis Suarez er enn så lenge bare en bonus for Liverpool.

Da Fernando Torres valgte å forlate Anfield i slutten av januar, svarte Liverpool med å hente inn Andy Carroll fra Newcastle.

I tillegg hadde klubben allerede tidligere Ajax-spiller Luis Suarez på gang, og den målfarlige duoen signerte begge for de røde samme dag som Torres dro.

Det er naturlig nok store forventninger til hva spissparet kan få til i sin nye klubb, men enn så lenge har prestasjonene vært en smule varierende.

Du kan følge oppgjøret mellom Liverpool og Manchester City minutt for minutt her fra 21.00!

- Bare en bonus
Luis Suarez har ved flere anledninger vist at han kan bli en kommende storstjerne på Anfield, mens også Carroll tidvis har vist prov på at han kan bli en nyttig mann.

Liverpool-manager Kenny Dalglish mener likevel at det er altfor tidlig å komme med noen dom over de to spissene.

- Det vi får ut av dem denne sesongen, er egentlig bare en bonus, sier skotten ifølge The Independent.

- Jeg er glad for at de får muligheten til å spille sammen, og utvikler en forståelse for hvordan de skal samarbeide best mulig, sier Liverpool-sjefen.

Dalglish er likevel klar på at det først er mot slutten av neste sesong man virkelig kan si hvorvidt duoen som kostet Liverpool rundt 57 millioner pund, var en god investering.

- Det er først på denne tiden neste sesong at vi kan gi en riktig evaluering av dem, sier Liverpools tidligere nummer sju.

Møter Man City
Mandag møter de røde fra Merseyside hardtsatsende Manchester City til dyst på Anfield. Da lagene møttes tidligere i sesongen var det de lyseblå som gikk seirende ut av duellen.

Liverpool har likevel vist styrke mot topplagene denne sesongen, og to triumfer over Chelsea, samt en sterk 3-1-seier hjemme mot Manchester United har vært noe av beholdningen.

Kenny Dalglishs menn har i bunn og grunn ikke mer enn plasseringen i Premier League å spille for, og slik sett er ikke presset å altfor stort.

Klubben står med 45 poeng etter 31 kamper, noe som holder til en foreløpig 6.-plass, når sju serierunder gjenstår. Opp til Manchester City på 4.-plass er det 11 poeng.

- Bedre en sjette
Med seier hjemme på Anfield mandag kveld, har Liverpool fortsatt en teoretisk mulighet til å kapre den siste Mesterliga-plassen, men da må laget finne en stabilitet som så langt har manglet denne sesongen.

Til nå i Premier League har den tradisjonsrike klubben vunnet 13, tapt 12 og spilt 6 kamper uavgjort.

- Klubben har større ambisjoner enn å bli nummer seks og vi ønsker å forbedre oss så fort som mulig. Vi er bedre enn en sjetteplass, men må bevise det på banen, sier Dalglish.

Til oppgjøret mot Manchester City må imidlertid skotten klare seg uten kaptein Steven Gerrard og midtstopper Daniel Agger. Begge er ute med skade resten av sesongen. I tillegg er også backduoen Glen Johnson og Martin Kelly uaktuelle til matchen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere