RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kieran Doherty / Reuters / NTB scanpix

- Ikke dra, Lampard

Sist oppdatert:
Roy Hodgson truer med å vrake Chelsea-spilleren fra landslaget.

Frank Lampard avgjorde onsdagens privatlandskamp mot Brasil da han som innbytter scoret 2-1-målet for England.

Likevel står Chelsea-spillerens landslagskarriere i fare, skal vi tro Roy Hodgson.

Lampards kontraktstid med Chelsea er snart over, og det er ventet at midtbanespilleren vil forsvinne fra Chelsea. Hvis han ender opp i en klubb utenfor Europa, truer Hodgson med å sette en stopper for at Lampard når 100 landskamper.

- Jeg håper Frank blir i England. Han kommer til å få mange tilbud hvis Chelsea velger å kvitte seg med han, og jeg håper han velger å bli i England. I det minste i Europa. Det vil gjøre jobben min mye lettere, sa Hodgson etter Brasil-seieren, som for øvrig var engelskmennenes første på 23 år.

- Ikke gjør som Beckham
Flere medier hevder at Lampard kan være på vei til LA Galaxy, og med det følger i David Beckham sine fotspor. Den tidligere United-spilleren gikk til den amerikanske klubben i 2007, og har slitt med å få spilletid på landslaget siden.

- Det blir ganske komplisert hvis han gjør som David. Det trenger ikke bety at landslagskarrieren er over, men jo lenger unna England du drar, jo vanskeligere blir det for både media og landslaget å følge med, sier Hodgson, ifølge The Independent.

Hyller Wilshere
England kontrollerte store deler av kampen mot Brasil på Wembley, og Hodgson mener det er fult fortjent at de endelig klarte å vinne over søramerikanerne.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi spilte.

Kampens store spiller var Jack Wilshere, som blant annet regisserte angrepet som endte med Wayne Rooneys 1-0-scoring. Forventningene knyttet til Arsenal-spilleren var store før kampen, men Hodgson mener at unggutten klarer seg fint uten å bli skjermet fra presset.

- Jeg prøvde å beskytte han, men det trengs egentlig ikke. Du kan skape så høye forventninger du vil, men han er veldig komfortabel med seg selv, så jeg er ikke bekymret.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere