RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke en Northug-sak

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
DnB NOR trekker seg og sine 10 millioner ut av langrenn.

Hovedsponsoren til Norges Skiforbund takker for seg etter denne sesongen, etter 13 års samarbeid. DnB NOR insisterer imidlertid på at dette ikke har noe å gjøre med Petter Northug og bråket rundt hans avtale med Red Bull.

- Jeg kan dokumentere det. Denne prosessen startet etter sesongen i fjor, i mars-april. Dette er ikke en Northug-sak, understreker sponsorsjef Jacob Lund i DnB NOR overfor Aftenposten.

Banken truet med å trekke seg som hovedsponsor dersom Northug inngikk en avtale med Red Bull, noe 24-åringen etter heftige diskusjoner, både internt og i media, valgte å gjøre.

Skipresident Sverre Seeberg tror ikke at DnB NOR trekker seg på grunn av Northugs Red Bull-avtale.

- Nei, overhodet ikke. Dette er udramatisk. Det er et valg DnB har gjort selv. Banken har vært en veldig bra samarbeidspartner i mange år, men jeg er sikker på at vi finner en erstatter, sier Seeberg.

Som trolig har et ess i ermet allerede. Nettstedet Langrenn.com mener nemlig å vite at Kjell Inge Røkkes selskap Aker Biomarine blir den nye hovedsponsoren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere