RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: DANIEL GARCIA (AFP/SCANPIX)

- Ikke et snev av konflikt

Sist oppdatert:
Tysklands manager avviser kapteinskrangel.

Michael Ballack vil ha tilbake kapteinsbindet på det tyske landslaget når han er tilbake etter skaden. Men VM-kaptein Philipp Lahm vil ikke gi det fra seg.

Mandag avsluttet Ballack sitt opphold i Sør-Afrika, og reiste hjem. Hjemreisen kom overraskende, fordi det var blitt sagt at Ballack skulle være en del av troppen gjennom resten av VM, som moralsk støtte.

Les også: Maktkamp i den tyske leiren

Nå rykker imidlertid lagets manager Oliver Bierhoff ut og avviser alle spekulasjoner om en intern konflikt før onsdagens semifinale mot Spania.

- Det er ingen uenighet overhodet, ikke engang et snev av konflikt, sier Bierhoff, ifølge Sky Sports.

Han forklarer det hele på følgende måte:

- Ballack besøkte laget på Sicilia før turneringen, og det var hele tiden klart at han skulle besøke oss i forbindelse med kvartfinalen. At han reiste akkurat da Lahm kom med uttalelsen, er bare et uheldig sammentreff,

- Han følte seg bra, og har takket være god fysioterapi hatt overraskende stor framgang i forhold til skaden. Han trenger god rehabilitering og spesielle fasiliteter, og Michael ville ikke ta ressurser fra landslagets støtteapparat. Derfor reiste han til Luxembourg, sier Bierhof – som understreker at det til syvende og sist uansett er landslagssjef Joachim Löw som velger kaptein.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere