*Nettavisen* Sport.

- Ikke fornøyd med det jeg har prestert

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Mange har ristet på hodet over Trond Andersens prestasjoner i defensiv midtbanerolle på landslaget. Selv er han enig i at det ikke alltid har vært like bra.

26.05.04 07:37

Sist Andersen spilte for Norge ble det 0-3-tap hjemme for Spania. Etterpå har han blitt tatt ut i et par av Åge Hareides tropper, men har måttet melde forfall begge gangene.

Nå er han tilbake og revansjelysten. Formen virker også bra. I helga ble han tatt ut på rundens lag i den danske avisa BT.

- Jeg har gjort noen gode landskamper, men føler at jeg har hatt mye å gå på. Jeg er slettes ikke fornøyd med de siste kampene i fjor, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

På TV 2 Nettavisens spillerbørs etter Spania-kampen ble han belønnet med en toer. Minnene fra selve kampen er også dårlige.

- Derfor er jeg veldig revansjelysten nå, sier han.

Andersen håper og tror at det går bedre denne gangen. Den siste tiden under Nils Johan Semb spilte han midtstopper på klubblaget. Sentral midtbane på landslaget. Omstillingen var vanskelig. Han spiller fortsatt midtstopper på klubblaget. Men nå er han også ønsket i den posisjonen på landslaget.

- Målet mitt for sommeren og høsten er å være fast på laget før VM-kvalifiseringen starter. Som midtstopper, sier Andersen.

Annonsebilag