RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Eeg, Jon (Scanpix)

- Ikke forsvarlig å delta i VM

Sist oppdatert:
Sesongens store mål ryker for Christina Vukicevic.

«Christina Vukicevic kommer ikke til å delta i VM i Sør-Korea, som starter i Daegu 27. august. Det er bestemt i samråd med Friidrettsforbundets og Olympiatoppens helseteam. Skaden Vukicevic har slitt med i sommer plager henne fortsatt, og teamet rundt henne er enige om at det ikke er medisinsk forsvarlig å delta i VM», heter det i pressemeldingen.

- Jeg er selvfølgelig skikkelig lei meg for at det ikke blir VM-deltakelse, men samtidig har jeg den siste tiden skjønt mer og mer at jeg ikke ville rekke å bli skadefri i tide, sier Christina Vukicevic.

Og legger til:

- VM har vært sesongens store mål, og jeg så lyst på situasjonen etter de oppløftende resultatene i vinter og tidlig i sesongen. Men skader er dessverre en del av en idrettsutøvers hverdag, så nå må jeg bare fokusere på å gjøre de rette tingene for å bli kvitt skaden, og så fokusere på en spennende OL-sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere