RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke imponert av VIF

Sist oppdatert:
Molde-trener Kjell Jonevret var sånn passe fornøyd med antall nettkjenninger da Vålerenga ble slått lørdag.

MOLDE - VÅLERENGA 3-1:

Etter 0-0 mot Universidad på Las Palmas i midtuka, åpnet Molde målkontoen i treningskampen mot Vålerenga på samme sted lørdag.

Fornøyd
Det ble 3-1-seier til Romsdalingene, og MFK-trener Kjell Jonevret var fornøyd med å slå en av seriefavorittene.

Sjekk oversikten: Tippeligalagenes treningskamper

- Dette var moro. Vi spiller ikke opp mot vårt beste siden vi fortsatt er i en oppkjøringsfase, men all fremgang viser at vi er på rett vei, sier svensken til Nettavisen.

VIF stilte uten flere nøkkelspillere, slik som Kristofer Hæstad og manager Martin Andresen, og Jonevret var lite fornøyd med at laget hans ikke vant med en enda klarere margin:

- Ja, jeg synes vi burde ha scoret flere mål. Etter en jevn førsteomgang synes jeg vi skaper de fleste og beste sjansene.

Ikke imponert
Svensken lot seg heller ikke imponere av et B-preget VIF-mannskap.

- Nå kjenner jeg ikke det laget veldig godt, men de forsøker seg på et nytt 4-3-3-system de ikke helt behersker - men det sitter nok helt sikkert når seriestarten kommer, sier Jonevret.

Molde jager for tiden en stor og sterk spiss, og har flere ganger gjort fremstøt mot Arild Sundgot - uten å lykkes. Lørdag scoret alle de tre på topp, men Jonevret vil ikke avblåse spissjakten.

- Vi trenger fortsatt flere alternativer på topp, selv om Pape (Pate Diouf), Mame (Biram Diouf) og Mathias (Moström) var gode fremover i dag. Etter en sesong med motstandere som Tromsdalen og Hønefoss blir de nok inspirert av å spille mot et lag som Vålerenga, avslutter den tidligere Djurgården-sjefen.

Les flere nyheter på Nettavisens sportsseksjon!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere