- Ikke lurt av Riise

Foto: (Nettavisen (TV 2))

Jan Åge Fjørtoft mener Bjørn Helge Riise kunne ha unngått å havne i barkrangel på La Manga.

24.02.07 14:38

Det stormer rundt familien Riise om dagen. Akkurat da de verste kastene rundt storebror John Arnes «golfmareritt» hadde lagt seg, tok lillebror Bjørn Helge paradoksalt nok over stafettpinnen.

LSK-vingen ble klint i gulvet på en karaokebar på La Manga natt til lørdag, men slapp fra tumultene med hissige britiske bargjester uten varige mén.

Lagkamerat Kasey Wehrman skal selv ha delt ut flittig med slag, ifølge diverse medier.

- Han vet hva han heter
- Hvilke signaler sender det ut når en spiller som Riise går på nattklubb under et treningsopphold i regi av LSK, Jan Åge Fjørtoft?

- Det viktigste er ikke hvilke type signaler som sendes ut. Det står ingenting i regelboken til LSK om at Bjørn Helge Riise ikke kan gå på karaokebar, sier Fjørtoft til Nettavisen, før han utydper:

- Men Bjørn Helge vet hva han heter til etternavn. Det må han være klar over. Da bør han minimalisere sjansen for at slike situasjoner oppstår. Slik er det bare i dagens mediesamfunn, opplyser Fjørtoft.

Den tidligere englandsproffen tror brorens turbulente fortid forsterker fokuset på lillebroren.

- En mann som Bjørn Helge bør være ekstra oppmerksom på slike situasjoner, ettersom broren har vært i hardt vær for kun kort tid siden. Man er ambassadør døgnet rundt når man spiller for en klubb. Det er det som er det viktige å være klar over her, oppsummerer Fjørtoft.

- Krever ansvar
Han både krever mer, samt synes synd på yngste blad Riise etter hendelsen.

- Riise ble slått ned. Det kan skje hvem som helst, for så vidt, men det er ikke verdens lureste ting å provosere det fram heller, mener manageren.

- Man har alltid øynene på seg. Det krever ansvar, konstaterer Fjørtoft.

- Bergens Tidende skriver at det var blod involvert i slagsmålet?

- Uff.. det er bare typisk. I motsetning til dem, vet vi hva som er skjedd. Er det neseblod involvert, blir det blåst opp. Men slik er media i dag, alarmerer den TV3-ansatte.

- Får slagsmålet følger for spillere i klubben?

- Jeg har snakket med ledere der nede og har hatt en god dialog med Tom Nordlie. Vi får ta dette videre når laget kommer hjem, avrunder Fjørtoft.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag