Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke mobb Nils Johan Semb

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rosenborg-trener Ola By Rise er lei av at tidligere landslagstrener Nils Johan Semb nærmest blir hetset og sjikanert.

- Mediene har en egen evne til enten å rose opp i skyene eller å svartmale totalt. Jeg har sjøl jobbet i media, og vet at ikke alt kan være på det jevne. Da blir det jo ingenting å skrive om. Men når det gjelder Nils Johan, har pendelen slått for langt ut. Jeg savner edruelighet i forhold til prestasjoner, sier Ola By Rise til Dagbladet.

Utidig hets
RBK-treneren har fulgt med på hva som er blitt skrevet i kjølvannet av Åge Hareides to første kamper som Norges landslagssjef. Han synes det til tider har vært utidig hets av Nils Johan Semb.

«Jeg blir trist av måten alle rakker ned på Nils Johan på, og de overdrevne kontrastene som tegnes» skriver By Rise på Rosenborgs hjemmeside.

Liker det nye Norge
Etter 3-0-seieren mot Sverige sa By Rise til TV 2 Nettavisen at han likte det nye offensive Norge, og særlig entusiasmen det norske laget utstrålte. Han er enig i all rosen Åge Hareide og Norge har fått, men synes det er på høy tid at noen står opp for Semb.

- Jeg har prøvd å ringe ham og har sendt tekstmeldinger. Han fortjener at noen reiser seg og sier: «Hør her. Nå er det mer enn nok. Tenk dere om og stopp mobbinga». Det bør ikke bli hans ettermæle at han ledet et depressivt landslag, sier By Rise.

Hva synes du? Er kritikken mot Nils Johan Semb for massiv og krass? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!