RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke plass til meg

Sist oppdatert:
Lars Bohinen har sagt opp i Vålerenga.

- Vi ønsket at Lars Bohinen skulle fortsette i klubben slik at hans meget gode sportslige kompetanse kunne utnyttes. Etter en tenkepause har han nå valgt å si opp sin stilling, sier administrativ direktør i Vålerenga, Pål Breen, i en pressemelding.

Men:

- Jeg respekterer hans avgjørelse. Bohinen har gjort en kjempejobb for klubben etter at han kom tilbake høsten 2002. Som spiller, trener og sportslig adminstrativ leder har han vært sterkt delaktig i den snuoperasjonen som Vålerenga har gjennomført. Nå har han bestemt seg for å slutte, og det forholder jeg meg til, sier Breen.

Bohinen mener at ansettelsen av nettopp Pål Breen og sportsdirektør Jan Erik Aalbu gjorde ham overflødig i organisasjonen.

- Nå har klubben fått en sterk leder i Aalbu og en enda sterkere i Breen. Da er det ikke plass til meg. Det er ikke nok arbeidsoppgaver i klubben, sier Bohinen til TV 2 Sporten.

- Jeg har hatt fire spennende og innholdsrike år i Vålerenga. Nå ønsker jeg å bruke min kompetanse og mine erfaringer for en annen arbeidsgiver. Hvem det blir er ikke avklart. Det ligger noen tilbud på bordet, men jeg ønsker å bruke litt tid før jeg tar en beslutning, sier Bohinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere