*Nettavisen* Sport.

- Ikke sikre ennå

Alain Perrin, Portsmouths manager. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO FILES/GERARD JULIEN

Portsmouths ferske manager Alain Perrin tror ikke laget er sikret fortsatt plass i ligaen, selv med åtte poengs klaring: - Vi trenger fem poeng til, sier han.

16.04.05 22:26

BIRMINGHAM - PORTSMOUTH 0-0: Portsmouth var uten flere av sine faste spillere, inkludert stjernespissen Yakubu, og forsvarte seg heroisk borte mot Birmingham. Laget er åtte poeng foran bunntrioen Crystal Palace, Southampton og Norwich, men Perrin hviler ikke for det.

- Målet mitt er å ende på 40 poeng, så fort som mulig. Vi trenger fem poeng til, og først da tror jeg at vi er helt sikre på å beholde plassen, sa Perrin til Sky Sports.

Endelig nullen

For første gang på 14 kamper klarte "Pompey" å holde nullen i en ligakamp, og det uten sine faste forsvarere Dejan Stefanovic og Matthew Taylor. Anført av solide Arjan De Zeeuw, holdt forsvaret Emile Heskey & Co. i Birmingham-angrepet på armlengdes avstand.

Nærmest scoring kom kantspilleren Stan Lazaridis med et langskudd som gikk like over målet, og deretter Walter Pandiani, som så en heading stryke oversiden av tverrliggeren.

- Vi ble presset bakover og kom oss aldri fram på banen. Men vi forsvarte oss godt og fikk det poenget vi håpet på, sa Perrin.

Bruce: - Fortjente ikke bedre

Birmingham-manager Steve Bruce var langtfra fornøyd med sine spilleres innsats.

- Vi var noe mer energiske i 2. omgang, men 0-0 var egentlig greit. Visst var det vanskelig å spille mot et så defensivt lag, men vi var ikke særlig imponerende i vårt angrepsspill uansett, sa Bruce til Sky Sports.

- Jeg tror ikke det manglet på motivasjonen, men gjennom hele sesongen har vi slitt med å ta poeng fra lagene under oss på tabellen. Tidligere år har vi vært gode på nettopp det, men ikke denne sesongen, konkluderte Bruce.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.