- Ikke skuffet over Tollefsen

Foto: AFP/Scanpix

Philadelphia Flyers setter nordmannen på tribunen.

02.02.10 07:27

PHILADELPHIA FLYERS - CALGARY FLAMES 3-0:

Ole-Kristian Tollefsen (25) og hans framtid i Philadelphia Flyers ligger under noen mørke skyer etter at klubbens manager Paul Holmgren nylig signerte en kontrakt med Lukas Krajicek.

Tsjekkeren gikk rett inn på laget og fikk over 18 minutter på isen da Philadelphia slo Calgary Flames 3-0 på bortebane natt til tirsdag.

Tollefsen måtte nøye seg med å se kampen fra pressetribunen.

Fakta fra nattens kamper finner du her (ekstern lenke)

Lite spilletid
Nettavisen fikk ikke umiddelbart svar fra nordmannen, men snakket mandag kveld med journalisten Frank Seravalli i Philadelphia Daily News. Seravalli følger Flyers svært tett.

- Jeg kan ikke snakke for laget og vil ikke spekulere, men jeg tror at de hentet Krajicek fordi de ønsker mer dybde på backposisjonen. Jeg tror ikke at Flyers er skuffet over Tollefsen, sier Seravalli til Nettavisen.

Nordmannen har fått lite spilletid i sin andre NHL-klubb, noe som skyldes både det faktum at han har gått skadet og at latvieren Oskars Bartulis har spilt bedre enn klubbledelsen ventet.

Flyers har både Ryan Parent og Danny Syvret på skadelisten, og det så derfor ut til at Tollefsen ville få rikelig med spilletid før OL i Vancouver.

Nå som Krajicek er hentet inn, kan Tollefsen igjen være et sjuendevalg. Etter hvert kommer også Parent og Syvret tilbake fra skader, og da blir det enda tøffere å ta en plass blant de seks som får spille.

- Har spilt ok
- Jeg synes at Ole-Kristian har spilt ok. Det har tatt litt tid, fordi han har vært mye skadet, mener Seravalli.

- Hvordan passer Tollefsen inn hos Flyers når alle er skadefrie?

- Det er vanskelig å si. Det har ikke vært så mange uker her hvor alle har vært skadefrie, så vi har ikke fått se alle konkurrere på like vilkår.

- Har han fortsatt en framtid i klubben?

- Ja, jeg tror det er riktig å si det.

Ole-Kristian Tollefsen har spilt 18 av Philadelphias 54 kamper denne sesongen, og står bokført med to assists, 23 utvisningsminutter og pluss én.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.