RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke spark Ancelotti

Foto: FELIPE TRUEBA (EPA)
Sist oppdatert:
John Terry med klar tale.

Det er ikke en dans på roser å være Chelsea-supporter om dagen. De siste fem kampene har gitt blåtrøyene én seier, noe som må sies å være uvant kost på Stamford Bridge. Fernando Torres har vært skuffende, og Chelsea har blitt slått ut av FA-cupen.

Mange begynte derfor å spekulere i om sjef Carlo Ancelotti er på vei vekk fra klubben, og teoriene sier at italieneren er ferdig om Chelsea skulle tape mot Ståle Solbakken og FC København i Champions League.

- En flott manager
Kaptein John Terry ber om tålmodighet rundt sjefen sin.

- Alle spillerne og alle involverte i klubben ser etter stabilitet, og det har vi i Carlo. Han er en flott fyr, en flott manager. Spillerne støtter ham 100 prosent. Han har troen på oss, og vi har troen på ham, sier Terry til The Independent.

- Må gå i oss selv
Han mener resultatene nå må begynne å komme for blåtrøyene, og at det er de etablerte stjernene som må dra lasset.

- Til tider har vi hatt spillere ute med skade, men nå er det opp til meg selv, Lamps (Frank Lampard, red. anm.), Didier (Drogba, red. anm.), og resten av av spillergruppa som har et ansvar. Vi må gå i oss selv, forbedre oss og levere gode kamper. Vi har alltid landet på beina tidligere, og nå må vi stå sammen som et lag og begynne å vinne igjen snart.

Det får Chelsea mulighet til å gjøre i kveld, når FC København tar imot engelskmennene til dyst klokken 2045.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere