- Ikke svekket uten Carew

Åge Hareide tror ikke nødvendigvis at Norge blir dårligere uten John Carew. Er du enig?

04.10.06 20:22

BISLETT (Nettavisen): John Carew forsvant ut av landslagstroppen onsdag formiddag. Dermed måtte Åge Hareide velge Ole Gunnar Solskjær og Steffen Iversen, eller Iversen/Braaten som spissduo og Solskjær i en midtbanerolle.

Valget falt på Solskjær som hengende spiss, og Iversen som spydspiss.

- Kan ta i litt ekstra
- Men jeg tror ikke vi blir svekket. Jeg tror også at dette fører til at vi tar i litt ekstra også. Siden vi vet at vi ikke får det voldsomme trøkket som John skaper når han løper i bakrom, sier Hareide.

- Om vi blir svekket? Det blir opp til dere å vurdere. Jeg gjør bare mitt beste, sier Steffen Iversen.

Joker igjen
Hareide poengterer imidlertid at Daniel Braaten kan komme til å spille en viktig rolle i kampen, og at RBK-juvelen er et soleklart alternativ hvis det viser at Norge virkelig savner Carews ekstremegenskaper.

- Med Daniel i bakhånd så kan vi snu på det hvis vi må. Han kan også bli en overraskelse for dem. Han har stor fart, god fysikk, og de kjenner ham kanskje ikke så godt heller, sier Hareide.

Han er ikke redd for at Braaten skal ha en såkalt "av-dag" mot grekerne.

- Daniel har sagt til meg at han er lei det av- og på-begrepet, og sist jeg så ham var han vel på hele tiden. Han var sterk i returløpene, og frisk i det offensive. Han kommer til å være på hvis vi trenger ham i Athen, lover Hareide.

- Som å tro på julenissen
Braaten selv trodde egentlig aldri at han kom til å få starte.

- Det blir vel som å håpe på julenissen, og at gavene kommer ekstra tidlig i år. Men kommer jeg inn så skal jeg jobbe knallhardt og gjøre mitt beste.

- Stemmer det at du hater å være joker?

- Nei. Jeg har hatt det stempelet i et par år nå, og det går bra. Det jeg har sagt er at det er dere i pressen som har brukt det uttrykket om meg. Jeg bidrar uansett med det jeg kan.

Blir Norge bedre eller dårligere uten John Carew? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag