*Nettavisen* Sport.

- Ikke verdt å nevne en gang

Foto: PA Photos/Scanpix

Kenny Dalglish om munnhuggeriet med Arsene Wenger.

18.04.11 09:35

Klokka hadde passert hundre spilte minutter og dommeren var nok bare sekunder unna å blåse i fløyta for siste gang i oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool på Emirates.

Det var da Lucas Leiva gikk i bakken innenfor 16-meteren. Kampleder Andre Marriner tok fløyta til munnen og pekte på krittmerket. Dirk Kuyt fikset resten. Det endte 1-1.

Ute på sidelinjen var Arsenal-manager Arsène Wenger i et noe molefunket humør, da han tuslet mot en noe mer begeistret Liverpool-manager Kenny Dalglish.

- Vil ikke gjenta
De to herrene vekslet et par ord, før skotten vinket den rutinerte franskmann bort. Ifølge engelske medier skal Dalglishs ord ha vært «It's a penalty. Pi** off! It's a penalty. F**k off!».

- Jeg vil helst ikke gjenta hva jeg sa, sier Liverpool-manageren etter kampslutt i London.

- Jeg skjønner ikke hvorfor en samtale mellom to managere på benken skal være relevant. Det er ikke verdt å nevne en gang, sier skotten.

Den tidligere stjernespilleren var i stedet mest opptatt av å hylle sine egne gutter, som slo tilbake etter at Arsenal hadde tatt ledelsen ved Robin van Persie på overtid - også på straffe.

- Det vi gjorde på slutten der, gjorde denne prestasjonen optimal, sier Dalglish.

- Vi mistet to spillere (Andy Carroll og Fabio Aurelio), og måtte spille med tenåringer på venstre- og høyreback, mot et lag som går for å vinne ligaen, fortsetter han.

- Like god som ny
I tillegg til skader på de to ovennevnte, måtte også stopperkjempe Jamie Carragher av banen, etter å ha fått en stygg smell i hodet i et sammenstøt med John Flanagan.

Heldigvis for både Liverpool og Carragher selv, var det ikke alvorlig for den beinharde scouseren.

- Han er like god som ny igjen nå, opplyser Dalglish.

- Når det gjelder Carroll, så tok vi ham ut for å være på den sikre siden. Vi har fortsatt noen kamper igjen av sesongen, og vi vil gjerne at Andy skal være klar til dem.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.