RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen artig opplevelse

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Tora Berger bommet seks ganger i liggende skyting.

Synnøve Solemdal ble Norges beste kvinne i torsdagens 15-kilometer i skiskyting. Hun endte på 13.-plass, til tross for at hun pådro seg fem tilleggsminutter gjennom sine fem bom på 20 skudd.

Hun endte snaurt tre og et halvt minutt bak Darija Domratsjeva fra Hviterussland, som vant foran Anna Maria Nilsson fra Sverige og Magdalena Neuner fra Tyskland.

Norges antatt sterkeste kort, Tora Berger, skjøt seg vekk med tre bom på hver av de to liggende skytingene. Mest skremmende var det nok likevel at langrennet heller ikke fungerte for Berger.

- I dag fungerte det rett og slett ikke i sporet. Det var ingen artig opplevelse å gå. Jeg håper at dette er et engangstilfelle, sier Berger til NRK.

Hun endte fem og et halvt minutt bak Domratsjeva.

Fanny Welle-Strand Horn ble nest best av de norske, med fire bom og drøyt fire minutter opp til vinneren fra sin 18.-plass, mens Jori Mørkve ble slått med 5,25 minutter etter fire tilleggsminutter og så vidt snek seg foran Tora Berger.

Mørkve ble nummer 27 og Berger nummer 29.

Elise Ringen åpnet sterkt, men endte med sju tilleggsminutter og ble slått med drøyt seks minutter. Hun endte på 32.-plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere