- Ingen gjør slike ting med vilje

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Kjetil Rekdal frikjenner både Daniel Fredheim Holm og Arni Gautur Arason etter glippene som ga Lillestrøm seieren på overtid.

23.05.05 11:17

LILLESTRØM - VÅLERENGA 2-1: - Ingen gjør slike ting med vilje. Vi hadde uflaks, sier Vålerenga-treneren til TV 2 Nettavisen om det som skjedde et minutt på overtid på Åråsen:

Daniel Fredheim Holm prøver å rydde unna en ball nede ved hjørneflagget, men den harde klareringen treffer en Lillestrøm-spiller og ballen spretter inn i 16-meteren. Der ligger malteseren Michael Mifsud og lurer – som han har gjort gjennom hele kampen. Vålerenga-keeper Arni Gautur Arason glir i det han skal gripe inn, og Mifsud kan enkelt dundre ballen opp i krysset – til ellevill jubel på et fullsatt Åråsen.

Se målet her
Se kampfakta og spillerbørs.

- Ingen tabbe
Slik beskriver Arason det som skjedde:

- Jeg føler at vi har full kontroll på situasjonen når ballen kommer inn foran mål. Så sklir jeg. Alt går veldig raskt.

- Opplever du det som en keepertabbe?

- Nei, nei. Det er ren utur. Sånt skjer.

Kjetil Rekdal var selvfølgelig skuffet etter overtidsnederlaget mot erkerivalen, men skjulte frustrasjonen godt i garderoben etter kampen.

- Vi tapte ett poeng. Det er egentlig ganske udramatisk. Men måten det skjer på er selvfølgelig litt tung, innrømmer han.

- Rugby
- Ble kampen som forventet?

- Så definitivt. Kamper mellom oss og Lillestrøm bruker å likne mer på rugby enn fotball. Slik ble det denne gangen også, med tøffe dueller hele veien.

- Hva var strategien før kampen?

- Vi skulle få ned ballen og sette opp Morten (Berre) og Daniel (Fredheim Holm) på kantene for å komme rundt og slå innlegg.

- Synes du dere lyktes med det?

- Nei, ikke godt nok, selv om vi har taket på det i første omgang.

Imponert av Start
Nå ser Rekdal frem mot toppoppgjøret mot Start på Ullevaal neste mandag. Sørlendingene har nå en trepoengs ledelse på Vålerenga etter 3-2-seieren over Brann i kveld.

- Start har imponert, og den kampen blir en stor utfordring for oss. Vi må heve oss i forhold til det vi presterer i dag, sier Rekdal, som imidlertid venter seg en ganske annerledes kamp.

- Start er et mer spillende lag enn Lillestrøm. Samtidig har vi fordel av hjemmebane. Vi gleder oss, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.