RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen grunn til å være skuffet

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Sportssjef Bjørnar Håkensmoen mener Kristen Skjeldal ikke har grunn til å være skuffet over vrakingen til torsdagens VM-start.

Den norske landslagsledelsen tok onsdag ut Lars Berger, Ole Einar Bjørndalen, Jan Egil Andresen og Tore Ruud Hofstad til torsdagens 15 kilometer fristil i VM i Oberstdorf.

Kristen Skjeldal ble vraket, til tross for gode resultater de siste ukene. Lørdag ble Skjeldal nummer fire på 15-kilometeren i Reit Im Winkl. Han var kun 0,9 sekunder fra andreplassen.

Uttaket har vært klart helt siden NM, selv om landslagsledelsen tirsdag sa at det var fem mann som kjempet om fire plasser.

- Er du sikker på at de du har tatt ut er de fire beste akkurat nå?

- Jeg håper og tror det. Men jeg skulle gjerne kunne tatt ut fem mann, sier landslagstrener Krister Sørgård.

- Var det et spill for galleriet i går?

- Nei, Kristen er jo med som reserve. Han går hvis noen blir syke.

- Fjerdeplassen i Reit Im Winkl betyr ingenting?

- Vi hadde på forhånd bestemt at Reit Im Winkl-resultatene ikke skulle telle. Skulle det hatt betydning, ville vi måtte hatt noen dager i lavlandet først. Folk reagerer forskjellig etter å ha vært i høyden.

- Skjønner du at folk kan reagere?

- Nei. Med tanke på at rennet i Reit Im Winkl ikke teller, så har han ikke vært Norges beste fristilsløper de siste ukene. Vi måtte også se på NM-resultatene.

Kristen Skjeldal skal være svært skuffet over vrakingen. Sportssjef Bjørnar Håkensmoen forstår ikke denne skuffelsen.

- Han har ingen grunn til å være skuffet. Ser man bort fra rennet i Reit Im Winkl forrige helg, har han en niendeplass som best i fristil. Han er da ikke blant de fire beste norske fristilsløperne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere