- Ingen grunn til endringer

Ham-Kam har spilt fem kamper uten seier i eliteserien. Men trener Ståle Solbakken ser ingen grunn til å gjøre store endringer.

27.05.05 13:01

Ham-Kam åpnet sesongen forrykende, og vant sine to første hjemmekamper.

Men siden den gang har det gått trått for hedmarkingene. Nå står de med fem kamper uten seier i eliteserien. Likevel ser ikke Ståle Solbakken noen grunn til å gjøre de store endringene.

- Jeg ser ikke noen grunn til det. Hadde vi ligget under i spill, så hadde jeg kanskje gjort det, sier han til TV 2 Nettavisen.

For Ham-Kam-treneren synes ikke laget hans har vært noe svakere enn lagene de har møtt den siste tiden.

- Med hånden på hjertet så vil jeg si at vi har gjort mye bra denne sesongen. Vi har hatt to dårlige bortekamper mot Lillestrøm og Tromsø, ellers har vi vært bra. Men vi har slitt med å omstille sjanser til mål, forklarer han.

Søndag får de besøk av Viking på Briskeby. Et lag Solbakken har respekt for.

- De har en bra sentrallinje. Peter Kovacs og Egil Østenstad på topp, Brede Hangeland på midten og Ronny Deila og Frode Hansen bak er robuste. Jeg forventer at vi får brynt oss. Vi har respekt, men vi frykter ikke Viking, sier han.

Men han tror ikke Viking reiser fra Hamar med tre lettkjøpte poeng.

- Jeg tror det blir jevnt og tett, og det blir nok små marginer som avgjør. Vi får håpe marginene går i vår favør denne gangen, sier Solbakken.

Nå håper han at en seier over Viking kan snu den negative trenden for Ham-Kam.

- Kanskje vi trenger en suksessopplevelse for at ting skal snu, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.