RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Ingen problem med kvinnelig trener

Sist oppdatert:
Richard Jansen i Supporteralliansen har lansert den kvinnelige fotballtreneren Eli Landsem for Stabæk. Sportssjef Jan Erik Aalbu har ingen problemer med å ansette en kvinnelig trener.

Richard Jansen i Supporteralliansen sa torsdag til TV 2 Sporten at Eli Landsem, som har en imponerende merittliste som trener for mange kvinnelag både i Norge og Danmark å vise til, burde vært aktuell som trener i Tippeligaen.

- Men Eli Landsem skal vel til Bodø/Glimt?, spøker Stabæks sportssjef.

Han blir litt mer alvorlig:

- I den prosessen vi er i nå, hvor vi leter etter ulike kandidater, kan vi selvsagt også vurdere en kvinnelig trener. Er en eventuell kvinnelig kandidat bedre egnet enn de mannlige, vil vi selvsagt ansette den beste, sier Jan Erik Aalbu.

- Er Eli Landsem en kandidat dere vurderer i Stabæk?

- Vi ønsker ikke å kommentere enkeltnavn på dem vi vurderer i pressen. Det er mange navn på blokken vi vurderer. Jeg kan derfor verken avkrefte eller bekrefte om hun er en kandidat, svarer Aalbu.

Aalbu bekrefter imidlertid at Stabæk hadde den tidligere landslagssjefen Nils Johan Semb på blokken.

- Men vi fikk svar om at han ikke ville trene et fotballag denne sesongen. Men kanskje neste år, sier Jan Erik Aalbu.

Fristen utvidet
Stabæk hadde opprinnelig satt en frist til 1. desember med å finne en ny hovedtrener, men det tidspunktet er nå utvidet.

- Vi merker selvsagt at fristen vi har satt bare kommer nærmere og nærmere. Akkurat nå tyder det meste på at vi må gå over fristen, som vi opprinnelig hadde satt til 1. desember, opplyser Aalbu.

Hastverk
Han innrømmer likevel at Stabæk har hastverk i jakten på en ny sjefstrener på Nadderud.

- Vi begynner hovedtreningene igjen i desember, og det er også viktig å få på plass en ny trener med tanke på spillerjakten foran neste sesong. Vi skal opp igjen til Tippeligaen, og styrke laget. Men vi mener en ny trener bør være med å plukke ut aktuelle spillere for oss, sier Stabæks sportssjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere