*Nettavisen* Sport.

- Ingen problemer med Ferguson

Foto: (foto: scanpix)

Ruud van Nistelrooy avviser at han er kommet på kant med manager Sir Alex Ferguson etter søndagens ligacupfinale.

28.02.06 08:26

United vant 4-0, men Ruud van Nistelrooy - Premier Leagues i øyeblikket suverene toppscorer - kom ikke engang på banen. Louis Saha og Wayne Rooney (2) sørget isteden for nettkjenningene, mens Cristiano Ronaldo la på det siste.

Bildene av en småsur nederlender prydet opptil flere engelske forsider i går, i tillegg til at The Mirror opplyste om at van Nistelrooy hadde droppet seiersfesten i etterkant av finalen. Det fikk mange til å frykte eller tro at han kunne være på vei vekk fra klubben.

Det virker ikke å være aktuelt, skal man tro spissen selv.

- Manageren sa til meg før kampen at jeg ikke skulle spille. Jeg var veldig skuffet, men jeg kunne forstå hvorfor han ville bruke Louis, fordi han har vært veldig bra i det siste. Man må godta en sånn avgjørelse som en profesjonell spiller. Det er ikke noe problem mellom meg og manageren. Jeg jublet sammen med lagkameratene mine, og jeg var glad på lagets vegne, sier han ifølge Sporting-Life.

Nå regner han med å være tilbake i startoppstillingen når United førstkommende mandag møter Wigan igjen.

- Jeg har scoret mange mål denne sesongen, og jeg føler at jeg har spilt bra. Jeg håper å være tilbake i laget mot Wigan på mandag. Jeg regner med å spille ligakampene, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.