RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen ryttere bør føle seg trygge

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Garmin-sjef inndrar klippekortene foran vårklassikerne.

procycling.no har tidligere omtalt stjernelaget Garmin-Cervélo ruller ut foran neste sesongs vårklassikere.

Les mer her: - Den perfekte løsningen for Hushovd

Sportsdirektør Matthew White advarer allerede nå rytterne om den beinharde konkurransen om kjøre på brosteinen iført Garmins lyseblå og oransje farger.

- Tidligere har vi slitt med å sette sammen åtte karer som er klare for å kjøre Flandern rundt og Paris-Roubaix. Det problemet slipper vi i år, innleder White overfor cyclingnews.com.

- Faktisk er hele problemstillingen nå snudd på hodet: Det kommer til å være to-tre ryttere i verdensklasse som ikke får bli med.

Sjekk den oppstillingen!
Med Thor Hushovd, Tyler Farrar, Heinrich Haussler, Martijn Maaskant, Johan van Summeren, Roger Hammond, Brett Lancaster, Gabriel Rasch, Andreas Klier, David Millar og Julian Dean i stallen, har White åpenbart et luksusproblem.

Bli venn av procycling.no på Facebook og motta daglige oppdateringer fra oss. Trykk her!

- Det er klassikerlaget som blir den store forskjellen fra årets sesong. Nå får vi et klassikermannskap sprøytet inn i et allerede fungerende lag, så jeg kommer definitivt ikke til å klage på dybden i stallen når april kommer.

Garmin-Cervélo møtes til sin første samling på Caymanøyene senere denne måneden. Det blir ingen ren treningssamling, men mer en «get together». White håper at konkurransen om plassene gir en positiv effekt foran en ny sykkelsesong.

- Vi har allerede pådratt oss en god del press, og det vil holde alle rytterne på tå hev foran oppkjøringsrittene. Ingen er sikret plass på laget, allerede nå. Og dersom man ikke ser på det som en solid utfordring, er man på feil sted til feil tid, varsler han.

Mange muligheter
Thor Hushovd har Paris-Roubaix som sitt store mål i 2011. Det kan åpne for at Garmin-Transitions kjører for Heinrich Haussler under Flandern rundt og Tyler Farrar under Milano-Sanremo.

Nordmannen har videre uttalt at han ikke er en kandidat til å ta den grønne poengtrøya i Tour de France. Det betyr imidlertid ikke at Jonathan Vaughters lag har få alternativer å spille på når det drar seg mot Tour de France i begynnelsen av juli.

- Jeg ser virkelig fram til å sette sammen dette laget foran massespurtene, også. Med Hushovd, Haussler, Tyler Farrar og Julien Dean har vi et enorm potensial.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere