RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Isabelle Pedersen innfridde med nytt NM-gull.
Isabelle Pedersen innfridde med nytt NM-gull. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

- Ingen selvfølge at jeg skulle vinne

Isabelle Pedersen innfridde med nytt NM-gull.

Isabelle Pedersen var storfavoritt før NM-finalen på 100 meter hekk på Jessheim fredag. Hun innfridde og vant med tiden 13,31.

Pedersen var også suverent best i de innledende heatene. Det var langt fra overraskende at det var 22-åringen som kunne juble høyest av alle da NM-finalen var avgjort. Hun løp inn til sitt tredje NM-gull.

– Jeg kom hit som favoritt og er kjempefornøyd med gullet. Det var ingen selvfølge, for i hekk kan alt skje. Det har vi sett gang på gang, sa Pedersen beskjedent til NTB.

– Det var ingen optimal dag. Jeg kjenner at jeg fortsatt er sliten etter Zürich (EM). I tillegg var det ugunstige forhold her, selv om jeg som er fra Bergen bør være vant til dette været.

Sølv ble det på Tale Ørving med tiden 13,46, mens bronsen gikk til Agathe Holtan Wathne med 13,82.

Pedersen var nylig med på det norske laget på 4 x 100 meter under EM i Zürich. Der kom ikke laget til finale, men det ble norsk rekord på distansen.

– Dette var mitt tredje NM-gull, så får vi se hvor mange fler det blir. Jeg håper det blir mange, sa Pedersen, som har slitt med skader det siste året. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere