RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen tar Joshua King der

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Egil «Drillo» Olsen var en glad og lettet mann etter at Norge hadde vendt 0-1 til 3-1 seier over Kypros tirsdag.

LARNAKA (NTB): - Først av alt happy med resultatet. Det ble en dårlig start hvor Kypros var veldig sterke første 20 minutter, og vi slet. Men etter en stund fikk vi mer og mer kontroll, og vi fortjente å vinne til slutt, men det var ikke lett, sa Egil Olsen.

- Jeg er fornøyd med tre poeng. Vi spilte ikke like godt som mot Sveits, men i dag var poengene det viktigste.

Norge var nok en gang giftige på dødballer og kontringer og hadde det som sitt beste våpen.

– Det lå i planen: Dødballer og kontringer. Men ikke alt var bra. Det var atskillig mer trykkfeil enn mot Sveits. Vi hadde for dårlige oppspill og tapte dueller. Vi mistet aggressiviteten, men ble bedre etter hvert da Kypros ble slitne utover i annen omgang.

Drillo slo fast at laget hans vel nesten kom opp i tosifret antall sjanser, og at det er uvant på bortebane. Han fikk også med seg at Sveits slo Island med 2-0 i Reykjavik.

- Sveits vinner, men vi kan avgjøre dette selv. Vi har fire hjemme og to borte neste år og møter Sveits hjemme.

Joshua King kom inn i annen omgang, og Manchester United-spilleren skapte mye og var mannen bak de to avgjørende målene.

- Jeg vet Joshua er lynhurtig. Han har litt av rykket topp internasjonale spillere har. Jeg skulle gjerne sett at han brukte farten enda mer, han har lagt seg til at han stopper og rykker. Han løper dobbelt så fort som de andre, og ingen tar ham i det rykket, sa landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere