RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JV (©TDWSport.com)

- Ingen tvil om hvem som er sterkest

SaxoBank mener det ikke hersker noen tvil om at Alberto Contador er den sterkeste klatreren i feltet.

Alberto Contador mistet ledertrøyen til Levi Leipheimer på tempoetappen i Tour de San Luis. På den påfølgende etappen tok spanjolen revansj med sin andre etappeseier i rittet.

- Det var en solid oppreisning og det er ingen tvil om hvem som er sterkest når det går oppover. Vi er meget fornøyd med to etappeseire i løpet, forteller Phillipe Mauduit til SaxoBanks hjemmesider.

Spanjolen selv er ikke like bråkjekk og anser amerikaneren som en verdig vinner av rittet.

- Leipheimer er meget sterk og en verdig og fortjent vinner av løpet, synes jeg. Da jeg angrep så jeg at jeg ikke kunne ta Levi i sammendraget. Derfor foretrakk jeg å spare krefter og kun tenke på etappeseieren, fortalte Contador etter etappeseieren.

29-åringen, som reiser fra Argentina med to etappeseire og klatretrøyen i rittet, kunne ikke drømme om en bedre sesongstart.

- Jeg er veldig glad. Hvis noen hadde fortalt meg at jeg ville vinne to etapper før løpet ville jeg ikke trodd det, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere