*Nettavisen* Sport.

- Innbytterne får spilletid i juni

Sportlig leder i Brann ber benke- og tribunesliterne om å være tålmodig.

14.05.07 15:14

(iBergen.no): Lørdag viste Brann hvilken bredde som er i laget da solide navn som Ardian Gashi og Erlend Hanstveit ble erstattet med Tijan Jaiteh og Ramiro Corrales uten at det svekket laget.

Ambisjoner
Robbie Winters, som normalt sliter benken til fordel for Bengt Sæternes, spilte også fra start etter å ha vist seg godt frem på trening forrige uke. Han takket for tilliten ved å score 2-2-målet.

I tillegg kom Erik Huseklepp inn for Bjørn Dahl og bidro nevneverdig til Branns fantastiske snuoperasjon.

- Med de ambisjonene vi har trenger vi den bredden i stallen som vi har. Vi viste på lørdag at vi kan ta ut spillere og erstatte dem med andre som er fullt på høyde. Dette blir viktigere for oss utover i sesongen, forteller sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Han har merket seg at stadig flere av spillerne i Brann-troppen har vært ute i media i forbindelse med at de får lite spilletid. Han oppfordrer nå de nest beste til å være tålmodig og går langt i å love spilletid til benke- og tribunesliterne.

Mange juni-kamper
- For de spillerne det gjelder så ønsker jeg å si at de må være tålmodige. De kommer til å få muligheten. I juni spiller vi kamper onsdag-søndag hele veien. Spillerne må være i form og det blir garantert muligheter for dem som ikke spiller så mye ellers, forteller Bruun-Hanssen.

I løpet av juni (og 1. juli) spiller Brann syv kamper i serie og cup. Første kamp i juni spilles den 10.

Bruun-Hanssen bemerker også at det i løpet av høsten nok vil komme skader og karantener.

- Når høsten kommer står karantener for tur og folk kan bli skadet. Vi har bruk for en så stor bredde i stallen hvis vi skal oppnå det vi ønsker, sier han.

Følgende spillere har uttrykket ønske om mer spilletid i media, eller fanget medias oppmerksomhet uten å si noe på grunn av lite spilletid: Johan Thorbjørnsen, Ramiro Corrales, Erik Huseklepp, Helge Haugen, Robbie Winters, Bengt Sæternes, Trond Fredrik Ludvigsen.

Les flere saker på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.