*Nettavisen* Sport.

- Intensjonen er at treneren skal ha medalje

Foto: (FOTO: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX)

Men Norges Fotballforbund kan ikke love Knut Torbjørn Eggen en cupmedalje.

12.04.07 10:27

Onsdag avslørte TV 2 Sporten at Fredrikstad har valgt å ikke gi en cupmedalje til trener Knut Torbjørn Eggen - selv om han var den som ledet laget til cuptriumfen i fjor.

Klubben fikk seks medaljer å dele ut til trenere og ledere. Medaljene gikk, etter det TV 2 Sporten kjenner til, kun til trenere og ledere som også skulle være i klubben i år.

- Ja, jeg er skuffet, sier Eggen til TV 2 Sporten.

Og avsluttet med å si at han kanskje burde sende et brev til Sondre Kåfjord i NFF for å høre om de har en medalje til.

Les: Eggen fikk ikke cupmedalje

- Helt ny problemstilling
Norges Fotballforbund har aldri opplevd noe liknende.

- Dette er en helt ny problemstilling, sier informasjonssjef Roger Solheim til Nettavisen.

- Regelverket, som klubbene har vedtatt, sier at klubbene får seks medaljer til fordeling blant trenere og andre som har bidratt til suksessen. Så er det opp til klubben selv å bestemme hvem som fortjener det. Hvem de velger, legger ikke vi oss opp i, fortsetter han.

Kan ikke love noe
Han kan ikke si noe om saken på sikt kan føre til en endring av reglene - at man gir klubbene flere medaljer til trenere og ledere. Han kan heller ikke love Eggen en medalje.

- Jeg kjenner ikke bakgrunnen for at man gir akkurat seks medaljer til trenere og ledere, men kanskje trenere og støtteapparat stort sett utgjør seks personer? Intensjonen er i alle fall klar - at treneren skal ha medalje - sammen med de andre som har vært involvert i suksessen, sier Solheim.

- Kan ikke bare Eggen få en ny medalje fra dere?

- Som sagt, dette er en helt ny problemstilling. Det får vi ta stilling til hvis vi hører fra Knut Torbjørn Eggen, sier informasjonssjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.