*Nettavisen* Sport.

- Inter tilbyr Zlatan superlønn

Foto: AFP/Scanpix

Inter skal være klar til å tilby Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic massive 55 millioner kroner i årslønn.

31.05.06 16:39

Men ifølge italienske aviser er det 19 millioner kroner for lite for at Juventus-stjernen vil vurdere en overgang til Milanoklubben.

- Kanskje stemmer det kravet. Kanskje stemmer det ikke, sier den kommende svenske VM-spillerens agent Mino Raiola til Sport-Expressen.

Følger utviklingen i Juventus-saken
Inter skal imidlertid ikke være den eneste superklubben som følger med på Zlatans situasjon i Juventus.

Tirsdag uttalte en talsmann for Real Madrid at de følger nøye med på hva som eventuelt kan komme til å skje med Juventus, for å eventuelt kapre underskriften til Zlatan Ibrahimovic om Serie A-giganten blir tvunget ned én divisjon som en følge av etterforskningen av skattefusk, kampfiksing og påvirkning av dommeroppsettet.

Italienske aviser skriver onsdag at Inter skal være klar til å tilby Zlatan en årslønn på 55 millioner kroner. De spekulerer i en overgangssum på 230 millioner kroner for supersvenskens tjenester.

- Inter er klar til å tilby ham en femårsavtale, opplyser en kilde til den svenske avisen Expressen.

- Følges av samtlige storklubber
Zlatans agent Mino Raiola bekrefter at flere storklubber er interessert i angriperen.

- Jeg sier som jeg alltid har sagt: Det finnes selvsagt interesse for Zlatan blant samtlige av verdens største klubber. Men vi er fremdeles ikke urolige for Zlatans fremtid ettersom han fremdeles spiller for en storklubb. Spørsmålet er bare i hvilken storklubb han kommer til å fortsette i, konstaterer en hemmelighetsfull agent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag