*Nettavisen* Sport.

- Interesse fra Quick Step og Saxo Bank

Foto: Jean-François Quénet (Tour of Turkey)

Frederik Wilmann (25) kan fremdeles havne i ProTour-lag.

Etter at Frederik Wilmann og Skil-Shimano ble enige om å avslutte samarbeidet tidligere i høst, har trønderen tålmodig ventet på sin sjanse til å returnere på øverste nivå i det internasjonale sykkelsporten.

procycling.no kjenner til at minst to ProTour-lag fremdeles vurderer å signere 25-åringen. Det ene Bjarne Riis og hans Team Saxo Bank, det andre belgiske Quick Step.

- Vi er fremdeles i dialog med tanke på å finne en ny arbeidsgiver til Frederik, og det arbeidet inkluderer de to lagene (Quick Step og Saxo Bank) du nevner. Det finnes også interesse fra andre aktører, forteller agent Dries Smets i Celio Sport & Image til procycling.no.

Syklisten fra Viggja forlot Joker Bianchi (nå Joker Merida) etter 2009-sesongen, men slet med å finne seg til rette i nederlandske Skil-Shimano.

Det belgiske agenturet som ivaretar trønderens interesser, er fast bestemt på at det fortsatt finnes en plass til Wilmann på sykkelsportens høyeste nivå.

- Frederik har et stort potensial, men flere uheldige faktorer ga ham en vanskelig sesong. Jeg er helt sikker på at han vil overbevise stort om han får en ny sjanse. Han er også svært motivert for å komme seg tilbake, forteller Smets.

Wilmann er for tiden på treningssamling på Kanariøyene.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.