*Nettavisen* Sport.

- Invitert på lunch i NFF

LSK-trener Arne Erlandsen (bildet) mener Nils Arne Eggen og Egil Olsen har invitert seg selv til en prat i Norges Fotballforbund. Arne Sandstø ser derimot ikke konstelasjonen som den beste løsningen som ny landslagssjef.

03.11.03 21:14

Begge fikk med seg at Nils Arne Eggen lanserte seg selv som landslagssjef i spann med Egil Drillo Olsen på TV 2 mandag kveld.

- Nå inviterte de seg til lunch på forbundskontoret i morgen. Og da vil sikkert Omdal spandere den lunchen, sier LSK-trener Arne Erlandsen til TV 2 Nettavisen.

Han synes tanken på å ha Nils Arne Eggen og Egil Drillo Olsen som landslagssjefer er veldig spennende og fornuftig.

- Jeg smilte jo litt da jeg så det i på TV 2 her. Men jeg må vel si at med den erfaringen som begge to besitter, og med den kunnskapen som de har sammen, og hver for seg, men synes det hørtes veldig fornuftig ut.

Han er ikke redd for at spillestilen de to forfekter vil være så forskjellig at et samarbeid vil bli umulig.

Lik stil
- Folk misforstår litt i forhold til terminologi her. Stilen er forholdsvis lik. Men virkemidlene er forskjellige. Begge ønsker å spille gjennombruddshissig fotball, men måten å gjøre det på kan være litt forskjellig. Det går på forskjeller i virkemidler. Men stilen er helt lit, understreker Erlandsen.

Han tror heller ikke det vil være et problem at begge er markante personligheter.

- Mange vil si at de er så sterke at de ikke kan samarbeide. Jeg tror nettopp det er cluet at nettopp to så sterke personligheter KAN samarbeide. Sterke mennesker har en veldig god evne til å fremstille sitt budskap. Og de kan samarbeide, sier han videre til TV 2 Nettavisen.

Ikke begeistret
Derimot er ikke Odd-Grenlands trener Arne Sandstø like begeistret for ideén.

- Det er klart det han ene er veldig bra defensivt, mens han andre er veldig bra offensivt.

Likevel poengterer Arne Sandstø overfor TV 2 Nettavisen at det kanskje ikke er den perfekte løsningen.

- Jeg tror ikke de er så enige som de gir uttrykk for.

- Hva legger du i det?

Utlending
- Det går på hvordan det skal spilles. Det offensive starter gjerne tilbake hos egen keeper. Og Eggen tillater nok mye mer spill på egen banehalvdel enn det Drillo gjør, så jeg tror ikke de ville blitt enige.

- Så Eggen/Olsen er ikke ditt førstevalg som ny landslagssjef.

- Nei, jeg ville hatt en stor personlighet UTENFOR Norges grenser. Uten at jeg vil nevne noe navn. Bare det er en mann med et godt navn og rykte, sier han til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.