RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Ja, jeg filmet! Det var idiotisk

Sist oppdatert:
Arjen Robben innrømmer at han gikk i bakken med vilje.

Det var i tirsdagens cupkamp mellom Bayern München og Bochum at nederlandske Arjen Robben gikk en smule lett i bakken.

Etter en duell med veteranen Marcel Maltritz i det 41. minutt mistet den raske vingen kontakt med ballen, men fortsatte framover.

- Det var idiotisk
Bayern München-spilleren så ut til å være i god balanse da han plutselig, i etterkant av duellen, gikk i bakken på teatralsk vis. Dommeren dro opp det gule kortet for filming.

Etter cupoppgjøret innrømmet Robben at han gikk i bakken med vilje i den nevnte situasjonen i et forsøk på å vinne et straffespark.

- Det var idiotisk. Det var muligens straffe, men da burde jeg ha gått i bakken da duellen fant sted, sier Robben ifølge ZDF.

- Jeg så at jeg ikke hadde sjans til å nå ballen og la meg ned. Det var idiotisk. Jeg kan ikke gjøre slike ting og vil gjerne unnskylde oppførselen, sier han videre.

Selv om Robben fikk gult kort for filmingen ble han likevel tungen på vektskålen i tirsdagens oppgjør. Han scoret vinnermålet i Bayerns 2-1-seier.

Straffedrama
Bochum tok ledelsen i kampen ved Giovanni Federico etter 26 minutter, mens Toni Kroos utlignet i det 52. minutt. Helt på tampen satte Robben inn vinnermålet.

Dette betyr at Bayern München er klare for kvartfinalen i turneringen.

I de øvrige kampene i den tyske cupen tirsdag gikk Greuther Fürth seirende ut av duellen med Nürnberg med 1-0, mens Hoffenheim slo Augsburg med 2-1.

Og så Borussia Dortmund tok seg videre i cupen med nød og neppe. Etter ordinær spilletid og ekstraomganger sto det 0-0 mot Fortuna Düsseldorf, men Dortmund vant 5-4 på straffer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere