RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

- Ja, jeg har en drøm!

Sist oppdatert:
- Jeg har jo gjeld, jeg også, sier Norges landslagskeeper.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Forrige gang Skottland gjestet Ullevaal, banket spiss Kenny Miller inn to mål bak Thomas Myhre.

Denne gangen blir det Jon Knudsen som skal stoppe Miller og de andre skottene.

Stabæk-keeperen avgjorde keeperkampen mot Rune Jarstein etter solid spill for både bæringene og Norge de siste seks månedene.

Storspillet har også gitt ekstra liv til drømmen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Eventyr og cash
En drøm som innebærer å ta med seg kona og de to barna halve jorden rundt.

- Jeg har jo hus og hjem og gjeld som alle andre, jeg også. Jeg har ikke fått lagt meg opp noen penger, og jeg ser jo at andre har reist til land som Japan og Kina og fått til ting der. Derfor drømmer jeg om et eventyr i Asia på tampen av karrieren, sier han til Nettavisen.

Knudsen har allerede luftet tanken med kona, og de to har kommet fram til at et Asia-eventyr på 12-18 måneder heller ikke ville skadet barna. I stedet tror de at de to guttene på fem og åtte år faktisk ville tjene på et sånt eventyr de også.

- Har det vært noen forespørsler?

- Nei. Men vi har jo en japaner i Stabæk nå. Han har hatt med seg sin agent. Så har vi spillerne pratet litt internt oss imellom om dette også, sier 34-åringen.

Stor gjeld
Han innrømmer at han foreløpig ikke har snakket med Stabæk om drømmen, og understreker at han at han ser på bæringene som familie. Derfor skal mye klaffe om drømmen skal bli til virkelighet.

- Det kan jo godt hende jeg avslutter karrieren i Stabæk, og at jeg kanskje går over i en annen rolle i klubben etter hvert. Samtidig må det være lov for en 34-åring å drømme også. Å spille i Japan eller Kina ville vært et eventyr, en stor opplevelse.

- Og gjelden din? Er den sjusifret?

- Ja. Jeg har jo spilt i Norge og jeg er jo keeper. Det er ikke akkurat de som blir satt mest pris på, humrer han.

PS. Tirsdagens landslagstrening var lukket, men åtte mann i startelleveren mot Skottland er nok klare. Jon Knudsen starter i mål, John Arne Riise, Brede Hangeland og Kjetil Wæhler spiller i backrekka, men det er usikkert hvem som blir høyreback. På midtbanen virker Morten Gamst Pedersen og Christian Grindheim å være sikre. Magne Hoset spiller trolig også, mens John Carew blir spiss. Men hva Drillo gjør på høyrekanten, virker usikkert. Får Daniel Braaten tillit etter par dårlige kamper? Får Bjørn Helge Riise eller Fredrik Winsnes sjansen som indreløpere sammen med Grindheim? Det vet bare Drillo...

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere