RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

- Ja takk, begge deler

Sist oppdatert:
VALHALL (TV 2 Nettavisen): VIF-direktør Kjetil Siem vil gjerne ha både Tore Andre Flo og Steffen Iversen i klubben neste år.

Vålerenga har hentet inn Amund Skiri og Bernt Hulsker som forsterkninger til neste sesong. Trolig henter klubben inn to-tre spillere til.

- Men vi jobber ikke etter en prioritert liste. Alle er like viktige hos oss, sier Siem til TV 2 Nettavisen.

Andresen fortsatt aktuell
Han sier at Tore Andre Flo naturligvis er et navn de jobber med.

- Og det er heller ingen hemmelighet at vi har snakket med Martin Andresen. Vi jobber selvsagt også for å beholde Steffen (Iversen). Det er et puslespill som skal passe inn.

- Vi jobber etter tre kriterier når vi skal ha nye spillere. Det første er å få inn unge, lovende spillere som skal få sjansen. Nummer to er billige spillere, eventuelt Bosmann-spillere som skal styrke stallen, og som han heve laget.

- Og punkt nummer tre er de som kjøpes inn for å styrke laget skikkelig. Og alle tre typer spillere er like viktig, understreker Siem til TV 2 Nettavisen.

Opp til Flo
Han vil ikke si noe om hvor forhandlingene med Tore Andre Flo står.

- Først og fremst er det han som må ta en avgjørelse om hva han vil. Vi kan ikke løse ham ut og betale den lønna han har til gode resten av kontraktstiden i Siena. Men vi har god tid på oss. Det er fire måneder til overgangsvinduet for Tippeligaen stenger, sier Siem.

Når det gjelder Steffen Iversen er også VIF-direktøren ordknapp.

- Vi har gitt Steffen et tilbud, men vil ikke stresse ham med å kreve raskt svar.

Grundig vurdering
Selv vil ikke Iversen si mye om sin framtid i Vålerenga, eventuelt i en annen klubb.

- Jeg vil ta litt tid på meg før jeg bestemmer meg. Jeg kommer til å tenke meg grundig om for å ta den rette bestemmelsen. Så jeg kan ikke si noe om når jeg tar en beslutning.

- Men én ting er sikkert: Det blir ikke noen ny Wolverhampton-greie. Da blir jeg heller her. Jeg vil ikke spille nedrykkskamper hele tiden, sier Iversen til TV 2 Nettavisen.

Det er ingen tvil om at 27-åringen har satt pris på å spille kamper hele tiden, i skadefri tilstand som han har gjort i Vålerenga i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere