RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ja, United vil ha Lindegaard

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (SCANPIX)
Aalesund bekrefter nå at keeper Anders Lindegaard er ønsket i Manchester United.

Den danske sisteskansen har levert solide saker mellom stengene i eliteserien denne sesongen, og tidligere denne uken meldte den danske storavisen Ekstrabladet at Manchester United-manager Alex Ferguson skal ha 26-åringen på blokka.

Det er ingen hemmelighet at skotten forbereder seg på at veterankeeper Edvin van der Sar legger hanskene på hylla, og et av navnene som seiler opp som en mulig erstatter er altså Lindegaard.

Nå bekreftes interessen fra offisielt hold i Aalesund.

- Manchester United har ikke vært i direkte kontakt med oss, men jeg kan bekrefte at interessen er der, sier direktør Henrik Hoff til tipsbladet.dk.

Han innrømmer gjerne at klubben sitter på en liten gullklump.

- Anders Lindegaard er etter min vurdering den beste keeperen i eliteserien og skal han reise, må det et betydelig beløp på bordet, sier Hoff.

Avvisende til å selge spilleren til England, er han imidlertid ikke. Et salg til for eksempel Manchester United ser direktøren i stedet på som meget god reklame for sunnmørsklubben.

- Det vil være en ære å sende en spiller til Manchester United. Eller til FC Barcelona eller Real Madrid for den saks skyld. Det er ikke hverdagskost for en klubb som vår, sier Hoff. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere