RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg angrer ikke på taklingen

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Mathieu Flamini skammer seg ikke over grisetaklingen på Vedran Corluka.

Tottenham leder 1-0 mot AC Milan før returkampen på White Hart Lane onsdag kveld. Det betyr at londonlaget går til avspark med motivasjonen på topp.

Kanskje er Spurs-spillerne ekstra motivert av muligheten til å nekte Mathieu Flamini avansement i Champions League. Den tidligere Arsenal-spilleren påførte Vedran Corluka en skade med en skikkelig villmannstakling i den første kampen.

- Ekstra motivasjon
Flamini hoppet inn med to strake føtter og traff Corluka i ankelen. Den 25 år gamle kroaten slapp heldivigvis fra det uten beinbrudd. Han er trolig ute i fire uker.

- Jeg er lei for at han ble skadet, men jeg angrer ingenting. Jeg regner med en varm velkomst på White Hart Lane, men jeg er klar for alt, sier Flamini ifølge The Guardian.

- Det er en ekstra motivasjon i det å spille mot Spurs, legger han til.

Flamini spilte for Tottenhams erkerival Arsenal i fire sesonger før han dro til AC Milan.

Selvsikre italienere
Den italienske storklubben må på grunn av skader og karantene klare seg uten Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi, Massimo Ambrosini og Gennaro Gattuso onsdag kveld.

Trener Massimiliano Allegri er likevel sterk i troen på avansement.

- Forrige gang tapte vi en merkelig kamp. Vi vet at vi møter et lag med gode spillere som gjør det bra i Premier League, og som også har vært konkurransedyktig i Champions League, men det vil ikke være noen historisk bragd å gå videre. Vi snakker om å snu 0-1, et resultat som var flatterende for Spurs, sier Allegri.

Historien mot seg
Ifølge The Guardian har AC Milan bare vunnet én av 14 kamper i England i Champions Leagues unge historie, og bare én gang har den italienske klubben snudd tap i første kamp på hjemmebane til seier sammenlagt i den gjeveste europacupen. Det skjedde mot Saarbrücken i 1955/56-sesongen.

- Vi har individualister som Zlatan Ibrahimovic, som nyter den beste sesongen i sin karriere, så vi kan bite fra oss, mener Allegri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere