RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ble kanskje litt vel heit i trøya

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Linn Gossé begynner å føle seg trygg.

NORGE - DANMARK 33-35 :

BEOGRAD (Nettavisen): Torsdagens oppgjør mellom Norge og Danmark var i bunn og grunn en kamp uten stor betydning.

Skjebnene til de to lagene var nemlig allerede bestemt i forkant av møtet. Siden Serbia slo Frankrike, var det klart at danskene var sjanseløse på en plass i semifinalen. Norge på sin side var klare for semifinale før kampen, og dermed hadde de to lagene kun æren å kjempe om.

Den var det Danmark som stakk av med. De røde og hvite vant kampen med sifrene 35-33.

Men til tross for at Norge slapp inn et uvanlig høyt antall mål, var det likevel ting å glede seg over. Framover fungerte det svært bra, og Anja Edin var igjen sentral. Linn Gossé fikk det også bra til.

- Litt vel heit
Kantspilleren scoret fire ganger, og flere av målene var av den vakre sorten. Tertnes-jenta sier til Nettavisen at hun nå føler seg varmere i trøyen på landslaget, og at hun nå tør gjøre det hun kan best.

- Jeg ble kanskje litt vel heit i trøya. Noen ganger må jeg roe ned, sier Gossé til Nettavisen.

- Men, ja, jeg føler meg mer varm i trøyen nå. Jeg er fornøyd med at skuddene sitter, sier hun.

Gossé har lenge herjet i den hjemlige eliteserien, men fått lite tillit på landslaget. EM i Serbia er hennes første mesterskap, og hun har vært tydelig på at det har vært en uvant opplevelse.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg føler meg mer trygg nå. Jeg har sagt det før, men jeg må bare gjør det jeg gjør hjemme, og føler at jeg får det bedre og bedre til. Det er bra å føle seg trygg, for det er fælt å føle seg usikker.

- Tar med det positive
Til tross for fire mål og god innsats, var ikke Gossé spesielt fornøyd med at det ble tap torsdag.

- Vi slipper inn fryktelig mange mål. Vi er dårlig organisert i returløpet. Det er lenge siden et norsk damelandslag har sluppet inn 35 mål i en viktig kamp, tror jeg, sier den 26 år gamle spilleren.

Neste kamp spilles allerede lørdag, og det gir de norske jentene muligheten til å løfte prestasjonene. Da venter Karl Erik Bøhns Ungarn i semifinalen, et lag som har imponert stort i sin gruppe i EM.

- Nå skal vi nesten rett inn i en semifinale, og da rekker vi heldigvis ikke å tenke så mye på denne kampen mot Danmark. Vi tar med oss det positive, det var masse bra angrepsspill, sier Gossé.

- Vi scorer blant annet ni mål fra linja, det lover bra, legger Tertnes-spilleren til.

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere