RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg blir ingen ny Flo

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Lørdag sikret Rangers seg Dado Prso fra Monaco. Nykommeren beroliger fansen som frykter nok et bomkjøp: - Slapp av. Jeg blir ingen ny Flo.

Glasgow-klubben endte årets sesong uten troféer, og ligger 17 poeng bak erkerival Celtic én serierunde før slutt. Det er ikke til å leve med i en by der fotballen er det viktigste for svært mange.

Nå har Rangers-manager Alex McLeish innledet handlerunden som skal gjenreise blåtrøyenes ære. Men fansen er skeptisk, etter usedvanlig mange feilkjøp de siste sesongene.

Navn som Henning Berg, Egil Østenstad, Capucho og Claudio Caniggia trekkes frem når man diskuterer dårligere investeringer på Ibrox. Men skrekkeksempelet er likefullt Tore André Flo.

Rangers betalte 160 millioner kroner da de kjøpte stryningen fra Chelsea. Flo innfridde aldri, og 58 kamper og 29 mål senere ble han solgt med tap til Sunderland.

Prso har banket inn sju mål for Monaco i Champions League, og McLeish tror Rangers har skutt gullfuglen. Selv er kroaten opptatt av å dempe forventningene. Men han lover likevel at han ikke vil floppe.

- Jeg vet det vil ble et voldsomt press mot meg i Rangers. Store navn som Stephane Guivarc'h og Tore André Flo har slitt med å lykkes her, og Rangers-fansen venter fortsatt for en stor spiss, sier Prso til den skotske tabloiden Daily Record.

- Jeg vet jo ikke om jeg blir helten de venter på, men jeg vet at jeg ikke blir en ny Flo. Først og fremst betalte ikke Rangers 160 millioner for meg. Det tar bort noe av presset.

- Nå ønsker jeg bare å dra til Skottland, score mål og hjelpe klubben til triumfer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere