RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg blir sterkere i 2012

Philippe Gilbert vinner GP Quebec 2011
Philippe Gilbert vinner GP Quebec 2011 Foto: Jacques Boissinot (Ap/Scanpix)
Philippe Gilbert er sikker på at han bare vil bli bedre og bedre.

Philippe Gilbert hadde en forrykende sesong i år, og vant nesten alt han kunne vinne.

Han tok Ardenner-trippelen, vant GP Quebec og en etappe i Tour de France, for å nevne noe. Nå kommer den vanvittig sterke belgieren med et skremmeskudd før neste sesong.

- Jeg er 29 år, jeg vil fortsette å ha fremgang fysisk et år eller to til, og jeg vil uten tvil bli litt sterkere i 2012, og muligens også i 2013, sier Gilbert til dhnet.be.

- Etter det er målet å bli på det nivået så lenge som mulig. Jeg tror, og det er det viktigste, at jeg fortsatt har rom for forbedring og mye motivasjon.

Selv etter årets monstersesong er det et ritt som gjenstår før Philippe Gilbert er helt fornøyd. Hans øyenstein er nemlig Ronde van Vlaanderen (Flandern rundt).

- Dersom jeg aldri vinner Flandern vil det bli en liten skuffelse, men det er viktig å ikke bli for grådig heller, forteller Gilbert og tenker på alle sine fantastiske resultater.

Årets beste syklist blir neste år å se i den røde og svarte drakten til BMC. Der vil han danne en fryktet klasikker-trio sammen med Thor Hushovd og Greg van Avermaet. Også Tour de France-vinner Cadel Evans kjører på laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere