RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg bør spille

Eirik Bertheussen og Pål Steffen Andresen slåss om å fylle tomrommet etter Frode Kippe. Begge mener de bør spille.

LILLESTRØM STADION (Nettavisen): Eirik Bertheussen (23) og Pål Steffen Andresen (24) er like forskjellige som en ny tanks og en velkjørt Jaguar: Mens Eirik Bertheussen er en klassisk, hardttaklende stopper med sin styrke i luftrommet, er Pål Steffen Andresen kjapp og med masse Tippeliga-erfaring. Med Frode Kippe suspendert, må Tom Nordlie nå bestemme seg for om han går for krig eller eleganse i bortekampen mot Strømsgodset.

Og – begge stopperne understreker at de vil ha plassen.

- Jeg bør spille, sier Eirik Bertheussen.

- Jeg er i god kampform, mens Pål Steffen har vært ute i hele vinter, og bare trent de siste to ukene, legger den 185 centimeter høye midtstopperen.

- Har vært der før
Noen umiddelbar støtte får han imidlertid ikke fra sin kortklipte kollega.

- Jeg bør spille, mener Pål Steffen Andresen.

- Jeg har vært der før, og har en del kamper på dette nivået (Andresen har 86 kamper i Tippeligaen, mens Bertheussen har fem minutter som innbytter mot Odd, red. anm.).

Likevel er de begge enige i at de er to meget forskjellige spillere, og at det hele kommer an på hva slags type Tom Nordlie ønsker å prioritere mot Strømsgodset kommende mandag.

- Mens Eirik er en typisk duellspiller, har jeg hurtigheten han ikke har, hevder Andresen, en av svært få spillere på dagens LSK-lag som kommer fra egen stall.

Hele forsvarsrekka kan endres
Og selv om det er liten tvil om at Bertheussen er en knalltøff duellspiller a la Frode Kippe, vil ikke Tom Nordlie gå med på at han mangler noen hurtighet.

- Han er nesten like rask som Pål Steffen Andresen, mener LSK-treneren.

- Betyr det at han ligger an til å bekle stopperrollen på mandag?

- Vi skal bruke de siste dagene før kamp å se det an. Pål Steffen har svært mye borte i vinter, sier Nordlie, og antyder at rødtoppen kanskje ligger betyr an i løypa.

- Samtidig er det vel så viktig for oss å tenke på hvilken spillertype vi trenger mot Strømsgodset. De har blant annet to meget hurtige flankespillere, og det kan godt hende at vi også gjør andre rokkeringer, som for eksempel å kjøre Pål Steffen ut på en av backene, forteller Nordlie - glad for å kunne fokusere på neste kamp, og ikke forrige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere