Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg dør hvis Houllier må gå

Steven Gerrard håper ikke Liverpool-styret gir etter for kritikerne, og gir Gerard Houllier sparken. - Jeg dør hvis Houllier forlater klubben, sier kapteinen.

Flere tidligere Liverpool-spillere , media og egne supportere har kommet med krass kritikk mot Gerard Houllier den siste tiden. Men blant spillerne har franskmannen stor støtte. Ikke minst blant Steven Gerrard, som røper han har svært sterke bånd til manageren i et intervju med den engelske tabloiden The Sun.

- Det vil drepe meg om Houllier forlater Anfield. Jeg har vært her siden jeg var åtte år, og det har vært to personer som har hjulpet meg frem til den spilleren jeg er i dag. Den ene er Steve Heighway og den andre er Gerard Houllier, sier Steven Gerrard.

- Houllier har ikke bare gjort meg til en bedre spiller, men også en bedre person, fortsetter han.

Takker Houllier

Gerrard mener Liverpool-fansen har mye å takke Gerard Houllier for.

- Jeg har fått seks medaljer på grunn av Houllier, og 21 landskamper for England. Han har gitt meg store muligheter i karrieren, sier 23-åringen.

- Jeg kan ikkke snakke for alle spillerne, men om Houllier forlater Anfield, vil jeg gå i døden. Manageren vet han har spillerne bak seg, slår Steven Gerrard fast.

Mener du Gerard Houllier må sparkes? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget