RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

- Jeg driter i at vi ble nummer fire

Sist oppdatert:
For søndag fikk Øystein Pettersen endelig fart på skiene.

Det var en strålende fornøyd Øystein «Pølsa» Pettersen som snakket med Nettavisen etter søndagens lagsprint i Tsjekkiske Liberec.

Pettersen utgjorde sammen med Anders Gløersen Norges annetlag på sprinten, og så lenge ut til å kunne stikke av med seieren.

Pettersen ga nemlig Gløersen et meget godt utgangspunkt da de vekslet på siste etappe. Dessverre for Norge 2 stivnet Gløersen mot slutten, og det ble til slutt fjerdeplass for nordmennene.

- Det var deilig
Likevel var Pettersen i meget godt humør etter løpet.

- Jeg synes det gikk bra i dag. Det var deilig for meg selv å vise at jeg kan gå fort på ski. Jeg har følt meg bra i mange renn, og som jeg har sagt mange ganger før så har jeg vært bra på trening, men resultatene har ikke samstemt med det jeg har sagt. Det har vært kjedelig, sier Pettersen til Nettavisen.

- I dag beviser jeg for meg selv at jeg kan gå fort mot de beste. Det er viktig for meg. At vi blir nummer fire i dag, det driter jeg i.

- Ikke aktuell for VM-laget
Til tross for en sterk prestasjon på lagsprinten søndag, tviler «Pølsa» på at han blir tatt ut på VM-laget i Val di Fiemme.

- Jeg tror ikke løpet i dag har noe så si for uttaket til Val di Fiemme. Sånn som jeg ser det, så er ikke jeg noen spesiell aktuell mann for det laget i VM. Det er flere som har gått jevnere og bedre enn meg. Det skal skje mye for at jeg blir valgt.

- Men det er mange renn igjen. Jeg føler meg veldig bra, og det blir opp til meg selv å gå fort på ski. I dag var det deilig for hodet å gjennomføre en god konkurranse. Jeg skal innrømme at det er tøft å gå skirenn og ikke få de resultatene man håper, sier «Pølsa».

Seieren på søndagens lagsprint gikk til Russland, mens Norges førstelag med Eirik Brandsdal og Pål Golberg tok andreplassen. Russland annetlag stakk av med tredjeplassen.

For de norske jentene gikk det svært bra på lagsprinten søndag.Les mer om det her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere