*Nettavisen* Sport.

- Jeg elsker å bli hatet

Foto: AP/Scanpix

Verdens dyreste fotballspiller slår tilbake mot fansen.

14.06.09 09:54

Endelig fikk han det som han ville, Cristiano Ronaldo. Etter flere år med rykter og spekulasjoner så ble han endelig klar for Real Madrid. Prislappen ble til slutt svimlende 830 millioner norske kroner.

Mange Manchester United-fans har de siste dagene uttalt at de ikke er skuffet over at Ronaldo nå forlater klubben, og at de er glad for å bli kvitt den kontroversielle supervingen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Elsker å bli hatet
Portugiseren ser imidlertid ikke ut til å miste nattesøvnen av den grunn. Ifølge tabloiden News of the World, så har ikke Ronaldo noe imot å være en hatet mann.

- Jeg elsker det nå publikum buer på meg. Jeg elsker å se hatet i øynene deres, og høre de fornærmelsene de kommer med. Det plager meg ikke i det hele tatt.

- Det er sant at mange hater meg, men det er flere som elsker meg, og støtter meg. Det eneste som får meg til å deppe, er når jeg spiller dårlig, men det skjer sjelden.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Fortsatt mye å utrette
Ronaldo hadde en stor karriere i United, og fikk blant annet med seg tre Premier League-titler, og en Mesterliga-triumf under sin tid i klubben. I 2007/2008-sesongen ble han også ligaens toppscorer.

Men til tross for den enorme suksessen, er ikke vingen interessert i å hvile på sine laurbær.

- Jeg har fortsatt mye jeg vil utrette. Jeg håper å omskrive fotballhistorien.

- Jeg vet at jeg allerede er blant de beste i verden., men jeg ønsker fortsatt å skrive mange vakre kapitler i historien om Cristiano Ronaldo, forteller den selvsikre portugiseren.

- Skuffer aldri fansen
Det har lenge blitt debattert hvem som regnes som verdens beste fotballspiller. Det siste året har kampen i all hovedsak stått mellom Ronaldo og Lionel Messi. Førstnevnte har imidlertid ikke noe til overs for slike sammenligninger.

- Jeg har ingen ting å være misunnelig på Lionel Messi for. Jeg sammenligner meg ikke med andre. Jeg er Cristiano Ronaldo, og jeg kan vinne mer enn noen andre. Jeg liker ikke å slappe av. Fansen ønsker alltid å se en stor Ronaldo, og jeg skuffer ikke.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.