RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg elsker disse lange kampene

FINALEKLAR: Caroline Wozniacki er klar for finale i Stuttgart etter en maratonkamp mot Simona Halep.
FINALEKLAR: Caroline Wozniacki er klar for finale i Stuttgart etter en maratonkamp mot Simona Halep. Foto: Geoff Burke (USA Today Sports / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Wozniacki til finale etter maraton.

Danmarks tennisyndling Caroline Wozniacki spilte seg fram til sin tredje finale for året med seier i en maratonkamp mot Simona Halep lørdag.

Den tidligere verdenseneren, som i fjor høst løp New York maraton, trengte nesten tre timer på å avgjøre kampen mot den rumenske stjernen 7-5, 5-7, 6-2. Søndag møter hun den useedede tyske hjemmefavoritten Angelique Kerber i finalen i innendørsturneringen i Stuttgart.

– God maratontid

– Jeg følte meg bra hele kampen. Jeg elsker disse lange kampene, og om jeg kan løpe maraton så kan jeg spille kamper som denne. To timer og 58 minutter ville vært en ganske god tid på maraton, sa Wozniacki.

Den 4.-seedede dansken avgjorde første sett med kampens første servebrudd på 6-5. I neste sett var det hele fem brudd, og til slutt greide 2.-seedede Halep å utligne.

Avgjorde i tredje sett

I tredje sett viste Wozniacki seg å være best. Hun avgjorde kampen på sin fjerde matchball. Søndag spiller hun for sin annen tittel i år. Hun tapte finalen i Auckland i januar, men vant i Kuala Lumpur i mars.

Halep kan trøste seg med at hun takket være semifinaleplassen avløser Maria Sjarapova som verdenstoer på WTA-rankingen.

Rumeneren ble utsatt for en drapstrussel torsdag, noe som førte til skjerpet sikkerhet i Stuttgart.

Kerber trengte bare 58 minutter for å slå amerikanske Madison Brengle 6-3, 6-1 i en semifinale mellom to useedede spillere. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere